Theiway Holding BV
Alles in één hand voor ieder budget!
homeEnergielabel EPAKeukenwerkbladenBadkamersTrappenWanden Vloeren PlafondsInterieur en buitenshuisFavoriete LinksContact
Energielabel EPA

Per 1 januari 2013 is Theiway Technical Projects in de persoon van Ing. T.P. Peeters officieel licentiehouder als EPA-adviseur  voor Zuid-Limburg.

Dit houdt in dat Theiway TP bevoegd is opnames te verrichten t.b.v. het Energielabel voor woningen en tevens bevoegd is het Energielabel van woningen te bepalen en dit te verstrekken.

Daarnaast is Theiway TP ook bevoegd een Maatwerkadvies voor woningen af te geven, waardoor binnen één oogopslag zichtbaar is door welke maatregelen een woning qua energieverbruik een stuk gunstiger in de markt zal liggen.

De kosten en terugverdientijd van deze aanpassingen worden in een overzichtelijk rapport weergegeven.

Uiteraard alles weer in één hand voor ieder budget!

Vraag geheel vrijblijvend om advies of eerst een offerte specifiek voor uw woning.


NIEUW !!!

 

PLAATSING EN INSTALLATIE CV-KETEL IN COMBINATIE MET OFFICIEEL ENERGIELABEL.

 

Vanaf 1 april 2014 zal Theiway door uitbreiding van zijn personeelsbestand en nauwe samenwerking met collega’s naast de gebruikelijke renovatie-opdrachten ook nieuwe CV ketels gaan plaatsen.

 

Naast een zeer aantrekkelijke prijs voor het plaatsen van de CV-ketel krijgt u in de periode van 1 april tot 1 september bij een plaatsingsopdracht een officieel Energielabel voor uw gehele woonhuis GRATIS meegeleverd.

 

Dit energielabel is gedurende 10 jaar geldig en is een officieel waardedocument voor uw woonhuis!

 

 

 

homeEnergielabel EPAKeukenwerkbladenBadkamersTrappenWanden Vloeren PlafondsInterieur en buitenshuisFavoriete LinksContact