Theiway Holding BV
Alles in één hand voor ieder budget!
homeEnergielabel EPAKeukenwerkbladenBadkamersTrappenWanden Vloeren PlafondsInterieur en buitenshuisFavoriete LinksContact
Composiet
Marlan
Ocean Interiors
Marlan

Solid Surface Solutions 

Marlan lijkt op ivoor, marmer, steen of keramiek en straalt de warmte van natuurlijke producten uit.

Marlan bestaat voor het grootste deel uit een minerale vulstof verwerkt in een hoogwaardige polyesterhars.

Het oppervlak is niet alleen mooi, maar door en door hetzelfde materiaal.

Dus geen kwetsbare toplaag die kan loslaten. Lichte krassen kunnen met een vloeibaar schuurmiddel eenvoudig worden verwijderd. 

Van Marlan platen in verschillende diktes en formaten, kunnen waskommen, spoelbakken, wastafels, wastafelbladen, douchebakken en andere vormdelen voor allerlei verschillende doeleinden en voor een redelijk budget.

Met een speciale lijm in de kleur van het materiaal kunnen Marlan platen, randlijsten, waskommen, wastafels, douchebakken enz. onderling naadloos worden verlijmd. Naden zijn nagenoeg onzichtbaar, zodat het fantastische oppervlak wordt samengevoegd tot één geheel.

Wanneer u de waarde van producten aan esthetische uiterlijkheden herkent, kunt u niet om Marlan heen. De parelachtige uitstraling, het doorschijnende effect en de briljante kleurencomposities uit eigentijdse uni- en graniettinten of klassieke marmer effecten zullen u zeker overtuigen.

Marlan hoort daar waar de eisen hoog zijn en het ontwerp in combinatie met de eigenschappen tot hun recht komen.

Het is vrijwel onbrandbaar, niet poreus, voedselvriendelijk, biologisch neutraal, bestendig tegen vele chemicaliën, hygiënisch, milieuvriendelijk, eenvoudig te reinigen en uitermate geschikt om te combineren met traditionele materialen zoals hout, steen en staal.

Marlan moet u voelen, want het is niet koud zoals steen, maar warm en zal door het gebruik steeds meer innerlijke glans laten zien. Marlan is in meer dan 50 kleuren verkrijgbaar. Op aanvraag kunnen ook kleuren passend bij uw eigen huisstijl worden gemaakt.

Marlan is uw wereld van vormen en kleuren!

                          


             
Een douchebak van Marlan welke als sample gebruikt wordt 




              

              

                                     

                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

homeEnergielabel EPAKeukenwerkbladenBadkamersTrappenWanden Vloeren PlafondsInterieur en buitenshuisFavoriete LinksContact